Google hirdetési kampány

Google hirdetési kampányA Google mint piacvezető elektronikus hirdetési cég többféle platformmal is rendelkezik a hirdetések lebonyolitásához.

Tervezés és versenytárs elemzés

Szakértőink segítenek Önnek kiválasztani a célcsoportjához leginkább illeszkedő megoldást (kulcsszó vagy szövegalapú hirdetés).

Első lépésként elvégzünk egy visszamenőleges kereső kifejezés elemzést. Ennek során megállapítjuk mely kereső es egyéb kifejezésekre érdemes felépiteni a kampányt.

Továbbá elemzést készitünk a piacon található főbb versenytársairól honlapjának megfelelő pozícionálásához.

Megvalósítás

A következő fázisban felépítjük a különböző kampányokat úgy, hogy a hirdetésre szánt költségkeretet a lehetőségekhez képest leghatékonyabban kerüljön elköltésre.

Nyomonkövetés

A költségek alacsonyan tartása és az egyidejű magas hatékonyság érdekében szakértőink folyamatosan figyelemmel kísérik a kampányok hatékonyságát.
 
Amennyiben indokolt, lépésről lépésre történő javításokkal törekszünk a költségkeret és hatékonyság egyensúlyára és fenntartására. 
 
A fel nem használt keret természetesen minden esetben a számlán marad es átütemezhető jövőbeli kampányokra.
 
Igény esetén munkatársaink időben tájékoztatják Önt a költségkeretet kimerüléséről így lehetővé téve a kampány szünet nélküli meghosszabbítását.
© 2019 TARGET Property Kft. Minden jog fenntartva.